Показано с 1 по 5 из 5

Тема: Хочу узнать причину

Здравствуйте.Моему попугаю уже не помочь.Рики умер 15 января в 4 часа ночи.Рики-волнистый попугай,5-6 лет.В клетке было все-еда(ВАКА),вода,мелок,камень для клюва и всякие игрушки.
    Это произошло в 23:30.Сидя в комнате,я услышала шуршания в клетке.Когда подошла,попугай откидывался назад,размахивал крыльями и очень сильно чесался в районе шеи с двух сторон.Я забрала его к себе в комнату,думая что чего-то испугался.Но это продолжалось,только он начал падать.И падал странно(как будто он не ориентировался в клетке),на дне вертелся на одной стороне своего тела и вокруг своей оси.Когда брала на руки очень странно кричал,но в клетке вроде успокаивался,но через некоторое время это началось сначала.Подруга искала в интернете что делать,но ничего такого не нашла.Нам посоветовали снять жердочки и накрыть темной тканью,я так и сделала.Всю ночь я не спала,и он был живой до 4 утра.
    В этот же день было большая гроза:гремел гром,сверкала молния,но он вроде перенес это нормально...Мало ли может это гроза так подействовала?Помогите пожалуйста узнать причину,очень жаль,что нет Рики.

Вы знаете vakula53, мне искренне жаль Вашего попугая, но в душераздирающем и таинственном рассказе, я не совсем понял, 14 января 2012 года была гроза??? Где??? В каком городе Вы проживаете??? В этом году как раз морозы начались в это время. Но не суть... Теоретически гром и молния может дать сильный стресс попугайчику и то что вы описали очень похоже на сильный сердечный приступ, просто по моим наблюдением для сильнейшего стресса попугайчику достаточно вечером или ночью вспышки света проезжающего автомобиля на улице, если этажность и расположение дороги позволяет это сделать соответственно..., так что вполне может быть, что смерть наступила в результате сердечного приступа, вызванного стрессом. В любом случае, я так понимаю, что это уже не важно...

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
    сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
    tuchkasсайтсайт

Going Here For Good Mastiff Dog Info

For the man asking about tibetan mastiff and chow chow, loose skin on dogs neck advice, neapolitan mastiff size comparison, droopy face dogs, info about Boerboel South African Mastiff breed, discover more Neapolitan mastiff breed, I highly recommend this at bing for top mastiff breed blog or check out this Iranian Sarabi Mastiff, bull mastiff adoption, english master dog, mastiff images, why does my dog have so much extra skin on his neck, grey tibetan mastiff, not to mention this basics for recommended mastiff dog site not to mention mastiffs to mutts, cane corso mastiff dog, chinese tibetan mastiff puppies for sale, boreal mastiff, Korean Mastiff Dosa Mastiff ideas, italian mastif, on top of this he said for updated mastiff dog link not to mention look at the Tibetan mastiff breed, how much are bull mastiffs, why do dogs have so much loose skin advice, english mastiff bullmastiff mix, black mastiff dog, mastiff rhodesian ridgeback, as well as this do you agree for good mastiff dog forum daniff puppies for sale, neapolitan mastiff puppies near me, brown mastiff dog, Spanish mastiff breed article, Cane Corso breed great recommendation, Spanish mastiff breed latest info, on top of this more bonuses for useful mastiff dog info as well as Spanish mastiff breed home page, pictures of bandogs, visit this best mastiff breeds, mini english mastiff, mastiffs and more, brindle mastiff, on top of more helpful hints for top mastiff breed info which is also worth a look. I also recommend this made my day for updated mastiff breed link not to mention coursing mastiff, bulldog mastiff puppy, check out this English mastiff breed, info about foods to avoid, kublai khan mastiffs, brazilian mastiffs, as well as this straight from the source for good mastiff breed site and don't forget mastiff and pug, cane corso bull mastiff, heaviest english mastiff, why do dogs have loose skin around the neck advice, best mastiff, pitbull and mastiff, as well as read this post here for new mastiff dog advice and don't forget lion tibetan mastiff for sale, what to feed mastiffs ideas, why do hounds have loose skin info, Boerboel South African Mastiff breed best advice, owning a mastiff, puppy loose skin, which is also great. Finally, have a look at this his response for useful mastiff breed details with see this Caucasian Mastiff breed, Dogo Argentino breed home page, dog with loose skin breed tips, best mastiff breed best tips, chinese tibetan mastiff price, old english mastiff for sale, for good measure. Check more @ Super Fast Reply For Great Mastiff Dog Tips 6cb5_a6